Топ-100
Back

ⓘ Politeknik Negeri Malang. Politèknik Negeri Malang, iku pawiyatan luhur vokasi kang dumunung ing kutha Malang, Jawa Wétan. Polinema iku institusi pendhidhikan k ..



                                     

ⓘ Politeknik Negeri Malang

Politèknik Negeri Malang, iku pawiyatan luhur vokasi kang dumunung ing kutha Malang, Jawa Wétan. Polinema iku institusi pendhidhikan kang nawakaké manéka program studi ing babagan rekayasa lan jasa. Wektu iki Polinema duwé 6 jurusan lan 17 program studi kanthi program diploma 3 lan diploma 4. Politèknik Negeri Malang, wiwitané wujud Program Pendhidhikan Diploma Babagan Tèknik, Universitas Brawijaya, dibukak dhedhasar Layang Kaputusan Dirjen DIKTI, MENDIKBUD No. 03/DJ/Kep/1979, diadegaké déning Pamaréntah Indonésia liwat dana Bank Donya kanthi Tenaga Ahli saka Swiss. Ing taun 1982, Susunan Organisasiné ditata liwat Kaputusan Présidhèn Républik Indonésia No. 59 Taun 1982, kanthi jeneng Fakultas Non Gelar Tèknologi, Universitas Brawijaya lan wiwit nampa mahasiswa angkatan I ing 4 jurusan, ya iku Jurusan Tèknik Èlèktronika, Jurusan Tèknik Listrik, Jurusan Tèknik Mesin, lan Jurusan Tèknik Sipil.

Ing taun 1986 dibukak Jurusan Tèknik Télékomunikasi, Jurusan Akuntansi, lan Jurusan Administrasi Niaga. Jurusan Akuntansi lan Jurusan Administrasi Niaga olèh bantuan saka The Australian Project kanthi Tenaga Ahli saka Australia. Sabanjuré ing taun 1987 dibukak Jurusan Teknik Kimia.

Liwat Layang Kaputusan MENDIKBUD No. 0313/O/1991 bab Panatan Politeknik sajeroning lingkungan Universitas lan Institut Negeri, Politèknik Malang dikukuhaké minangka institusi kang ana ing lingkungan Universitas Brawijaya lan nganggo jeneng Politèknik Universitas Brawijaya kang nyelenggarakaké program pendhidhikan Diploma III D-III kanthi 6 enem Jurusan:

  • Jurusan Teknik Kimia, Program Studi Teknik Kimia;
  • Jurusan Teknik Sipil, Program Studi Konstruksi Gedung lan Program Studi Konstruksi Sipil;
  • Jurusan Akuntansi, Program Studi Akuntansi;
  • Jurusan Administrasi Niaga, Program Studi Kesekretariatan lan Administrasi Perkantoran.
  • Jurusan Teknik Elektro, Program Studi Teknik Listrik, Program Studi Teknik Elektronika, lan Program Studi Teknik Telekomunikasi;
  • Jurusan Teknik Mesin, Program Studi Teknik Mesin;

Sabanjuré miturut Layang Kaputusan MENDIKNAS No. 147/O/2004, Politeknik Universitas Brawijaya wis olèh status kemandirian kanthi jeneng Politèknik Negeri Malang POLINEMA.

                                     

1. Program

Program Sarjana

  • Teknik Otomotif Elektronika
  • Teknik Elektronika
  • Sistem Kelistrikan
  • Teknik Informatika
  • Akuntansi Manajemen
  • Manajemen Rekayasa Konstruksi
  • Manajemen Pemasaran
  • Jaringan Telekomunikasi Digital

Program Diploma

  • Teknik Sipil
  • Teknik Kimia
  • Administrasi Bisnis
  • Teknik Listrik
  • Teknik Mesin
  • Akuntansi
  • Manajemen Informatika
  • Teknik Telekomunikasi
  • Teknik Elektronika
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →