Топ-100
Back

ⓘ Ékonomi Biru utawa ékonomi biru ya iku prosès ing pundhi sakabèhé bahan baku lan prosès produksi asalé saka alam lan mèlu cara alam kerja. Model ékonomi ing man ..



                                     

ⓘ Ékonomi Biru

Ékonomi Biru utawa ékonomi biru ya iku prosès ing pundhi sakabèhé bahan baku lan prosès produksi asalé saka alam lan mèlu cara alam kerja. Model ékonomi ing mangsa bakal njupuk menyang akun kaluwihan lan inovasi strategi déning Dipuntedahaken kaanan alam. Konsep Blue Economi iki dikembangaké kanggo maringi sauran saka tantangan sistem ékonomi ing donya sing kathah dadi exploitatif lan bakal ngrusak kanggo lingkungan: sanèsipun sampah, karusakan lingkungan disebabake eksploitasi ngluwihi kapasitas daya dukung saka alam. Inti saka Blue Economi ya iku Sustainable Development sing duwé semboyan Blue Sky - Blue Ocean supados ékonomi awoh, rakyat makmur, nanging langit lan segara tansah lestari.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →