Топ-100
Back

ⓘ Ungkal. Ngasah yaiku proses nggawe utawa nyempurnakake sudhut sing cetha kanggo alat sing cocog utawa digunakake kanggo nglereni. Ngasah ditindakake kanthi meca ..



Ungkal
                                     

ⓘ Ungkal

Ngasah yaiku proses nggawe utawa nyempurnakake sudhut sing cetha kanggo alat sing cocog utawa digunakake kanggo nglereni. Ngasah ditindakake kanthi mecah bahan ing implementasine kanthi bahan abrasif sing luwih angel dibanding karo bahan sing diimplementasikake, banjur ditindakake proses kanggo polesan permukaan sing tajem kanggo nambah kelancaran lan kanggo mbenerake deformasi mekanik cilik tanpa regrinding.

Ana akeh cara kanggo ngasah alat. Permukaan logam sing alus kayata tembaga, wesi lan baja ringan bisa dibentuk kanthi ngalahake utawa ngintip permukaan sing rata dadi ujung sing landhep. Proses iki uga nyebabake pengerasan kerja.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →