Топ-100
Back

ⓘ Dhomain publik, dhomain umum, utawa darbéning warga wohing laku kréatif lan kawruh kaya ta tulisan, karya kagunan, musik, sains, rerékan, lan liya-liyané kang o ..



                                               

USS William D. Porter (DD-579)

USS William D. Porter yaiku prau panumpes kelas Fletcher nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 27 Sèptèmber 1942 ing Orange, Texas. Prau kasebut dijenengi saka komodor William D. Porter. Prau sing dikawruhi nganti saiki ing acara karir sing paling apes. Prau iki kèrem rikala 10 Juni 1945.

Dhomain publik
                                     

ⓘ Dhomain publik

Dhomain publik, dhomain umum, utawa darbéning warga wohing laku kréatif lan kawruh kaya ta tulisan, karya kagunan, musik, sains, rerékan, lan liya-liyané kang ora ana sawenèh wong utawa organisasi kang duwé kawigatèn proprietari marang bab-bab mau. Karya lan rerékan kang ana ing dhomain publik kaaran péranganing warisan budaya publik, lan saben wong bisa nggunakaké tanpa watesan.

Hak cipta rinancang kanggo tetawa anggoné ngembangaké kagunan art lan kawruh kanthi mènèhi panyengkuyung dana marang kang ngréka. Publik nduwé hak kanggo migunakaké tanpa kabotan prakara dana utawa sosial. Nalika hak cipta utawa watesan liyané wis tekan wayah pungkasan uripé, karya dibalèkaké menyang dhomain publik.

                                     

1. Pranala njaba

  • Artikel Chris Sprigman The mouse that ate the public domain: Disney, The Copyright Term Extension Act, And Eldred v. Ashcroft
  • Rekaman video MPEG diskusi panel dari Konferensi tentang Domain Publik 2001 para panelis mencakup Eben Moglen, Robin Gross dan Lawrence Lessig
  • Daftar singkat barang-barang yang tak dapat dihak-ciptakan di AS
  • Daftar rangkuman syarat hak cipta di negara lain
  • Copyright Research and Information center - mengenai hukum hak cipta di Jepang
  • Ketika pekerjaan AS lulus ke Domain Publik.
  • Serikat untuk Domain Publik
  • Creative Commons: sebagian hak dipesan
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →