Топ-100
Back

ⓘ Pattimura, miyos ing Saparua. Panjenengané punika putra Frans Matulesi kaliyan Fransina Silahoi. Ing salebetipun buku biografi Pattimura vèrsi pamaréntah ingkan ..



                                               

Tahu takwa

Tahu Takwa aran kas kanggo nyebut panganan saka dhelé iki. Konon, kata tahu asalé saka basa Cina: tao-hu, teu-hu, atau tokwa. Tao utawa teu artiné kacang. Hu dan kwa tegesé lumat. Ing Kedhiri tembung-tembung kaya mengkunu mau didadèkaké Tahu Takwa utawa Tahu Tokwa. Tahu takwa Kedhiri duwé kas warna kuning. Warna kuning asalé saka kunir ora pangawet. Tahu takwa mung bisa seger ing 1x24 jam waé, mula tahu takwa Kedhiri akèh dipitaya ora nganggo bahan pangawet kimia. Tahu takwa didol perbèsèk, sakbèsèk isiné ana 6 kanthi rega Rp 24.000. Wujud tahu kothak-kothak rada pipih. Tahu takwa bisa dit ...

Pattimura
                                     

ⓘ Pattimura

Pattimura, miyos ing Saparua. Panjenengané punika putra Frans Matulesi kaliyan Fransina Silahoi. Ing salebetipun buku biografi Pattimura vèrsi pamaréntah ingkang pisanan terbit, M Sapija nyerat, "Bilih pahlawan Pattimura kagolong turunan bangsawan lan asalipun saking Nusa Ina Seram. Bapanipun ingkang namanipun Antoni Mattulessy punika putranipun Kasimiliali Pattimura Mattulessy. Ingkang pungkasan puniki inggih punika putra nata Sahulau. Sahulau wujud nama tiyang ing nagari ingkang wonten ing satunggil teluk ing Seram Selatan".

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →