Топ-100
Back

ⓘ Nokia iku produsén piranti télékomunikasi kang gedhé ing donya lan kalebu prusahaan kang gedhé ing Finlandia. Kantor pusate manggon ing kutha Espoo, Finlandia. ..



                                               

Nokia 6234

Nokia 6234 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 46 x 18 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Nokia World Cup, 3D Street Racer, 3D Snake. Nokia 6234 dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka M ...

                                               

Nokia 7373

Nokia 7373 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 88 x 43 x 23 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Sudoku, Music Guess. Nokia 7373 dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambung ...

                                               

Nokia 8800 Arte

Nokia 8800 Arte ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 45.6 x 14.6 mm déné boboté 150 gram. Layaré OLED, 16M werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 8800 Arte dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur autofocus. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batré ...

                                               

Nokia 6600 Slide

Nokia 6600 Slide ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2008, wiwit dipasaraké Agustus taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 45 x 14 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 6600 Slide dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur LED flash, autofocus. Uga ana kodhak Videocall ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, e ...

Nokia
                                     

ⓘ Nokia

Nokia iku produsén piranti télékomunikasi kang gedhé ing donya lan kalebu prusahaan kang gedhé ing Finlandia. Kantor pusate manggon ing kutha Espoo, Finlandia. Nokia misuwur amarga prodhuk-prodhuk tlepon genggam. Nokia nggawe tilpun genggam utawa hp kanggo kabèh pasar lan protokol utama kalebu GSM, CDMA, lan W-CDMA. Ana uga kang ngarani NOKIA asalé saka jeneng komunitas kang manggon ing kali Emakoski ing Finlandia kidul. Sajeroning dadi penguwasa pasar ponsel kang gedhé dhéwé sadonya, Nokia uga tau ngalami pacoban. Nokia iku dijupuk saka jeneng kali Nokianvirta kang mili saka kutha Nokia ing region Pirkanmaa. Sadurungé nggawé piranti telekomunikasi, Nokia uga tau nggawé ban, sepatu boot, tivi, lan prodhuk umum liyané. Tune Nokia kang sepisanan iku digawé karo Fransisco Tarrega. Dhèwèké iku komposer Spanyol lan gitaris nalika kalamangsa Romantic. Nada dering nalika nampa sms kang ana ing ponsel Nokia sajatiné yaiku kodhe morse kanggo SMS. Istilah GSM kang sepisanan digawé lumantar jaringan kang disuplai Nokia nalika taun 1991 ing Helsinki. Nalika iku dadi wektu kang sepisanan kanggoné mahamantri Helsinki kang jenengé Harri Holkeri nganggo ponsel Nokia. Piranti penganalisa detak yaiku perangkat elektronik kang sepisanan digawé Nokia nalika taun 1962. Mobira Talkman iku ponsel Nokia kang sepisanan kang digawé nalika taun 1984. Nalika iku regané kurang luwih 4500 euro. Dené ponsel layar sentuh kang digawé nokia kang sepisanan yaiku Nokia 7710 kang digawé nalika taun 2004. Nokia 1100 dadi ponsel kang paling laris nalika sasi Mèi 2001. Ponsel Nokia N Series kang sepisanan digawé kanthi bareng-bareng yaiku Nokia N70, N90, dan N91.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →