Топ-100
Back

ⓘ Bebadan utawa uga bisa diarani organisasi ya iku kelompok wong-wong ing siji wadhah kanggo nuju siji tujuan bebarengan. Ing ngèlmu-ngèlmu sosial, organisasi dis ..



Bebadan
                                     

ⓘ Bebadan

Bebadan utawa uga bisa diarani organisasi ya iku kelompok wong-wong ing siji wadhah kanggo nuju siji tujuan bebarengan.

Ing ngèlmu-ngèlmu sosial, organisasi disinau dhèning periset saka akèh babagan ngèlmu, kang utama ya iku sosiologi, ékonomi, ngèlmu pulitik, psikologi, lan manajemen. Kajian organisasi asring karan studi organisasi organizational studies, perilaku organisasi organizational behaviour, utawa analisis organisasi organization analysis.

                                     

1. Dèfinisi

Ana akèh téyori lan pèrspèktif kang ngomongaké organisasi, ana kang cocog siji lan liyané, lan uga ana kang béda-béda. Organisasi minangka papan utawa wadhah wong-wong supaya bisa kumpul, kerja bareng kanthi rasional lan sistematis, kanthi rencana kang mateng, lan ana pemimpin kang ngendaliaké, nalika manfaataké sumber daya, sarana-parasarana, data, lan liya-liyané kang digunakaké kanthi èfisièen lan èfèktif kanggo nggayuh tujuan organisasi.

Para njabaraké organisasi ana ing pirang-pirang arti, kaya ta:

  • James D. Mooney ngendaaké manawa organisasi ya iku wujud saka perserikatan manungsa kanggo nggayuh tujuan bebarengan.
  • Chester I. Bernard ngandaaké manawa organisasi ya iku sistem aktivitas kerja bareng kang dilakuaké dhèning wong loro utawa luwih.
  • Stoner ngandaaké manawa organisasi ya iku pola gayutan-gayutan kang kanthi cara kepiye wong-wong ing ngisor penawasan bisa nggayuh tujuané bebarengan.
  • Stephen P. Robbins ngandaaké manawa organisasi ya iku kesatuan entity sosial kang dikoordinasiaké kanthi sadar, kanthi batesan-batesan kang rélatif bisa diidentifikasiaké, kang kerja kanthi dhasar kang rélatif terus-terusan kanggo nggayuh siji tujuan bareng utawa sekelompok tujuan.

Sawijining organisasi bisa dumadi amaraga kadayan dhèning aspèk-aspèk kaya ta: penyatuan visi lan misi sarta tujuan kang padha karo perwujudan èksistènsi sekelompok wong mau marang masarakat. Organisasi kang dianggep apik ya iku organisasi kang diakoni kaananané dhèning masarakat ing sekitaré, amarga mènèhi kontribusi kaya ta: njupuk sumber daya manungsa ing masarakat kanggo dadi anggotané saingga bisa ngurangi angka pengangguran

Wong-wong kang ana ing jero siji organisasi duwé siji keterkaitan kang terus-terusan. Rasa keterkaitan iki, ora berarti keanggotaan seumur urip. Nanging organisasi ngadhepi owah-owahan kang konstan ing keanggotaané.

                                     

2. Partisipasi

Ing organisasi tiap individu bisa interaksi karo kabèhing struktur kang terkait karo organisasi kang dipilih. Supaya bisa interaksi kanthi èfèktif ing organisasi kang kesangkut. Kanthi partisipasi iku individu bisa luwih ngerti hal-hal apa baé kang kudu dilakuakè.

Partisipasi didefinisiaké keterlibatan méntal utawa pikiran lan émosi utawa perasaan siji wong ong situasi kelompok kang ndorong kanggo mènèhi sumbangan marang kelompok kanthi usaha nggayuh tujuan.

                                     

2.1. Partisipasi Unsur-unsur

Miturut Keith Davis adaana 3 unsur wigati ing partisipasi:

  • Unsur no 2 ya iku keikhlasan mènèhi sumbangan marang usaha kanggo nggayuh tujuan kelompok. Berarti, manawa ana rasa seneng, ksukarela kanggo mbantu kelompok.
  • Unsur no 3 ya iku unsur tanggung jawab. Unsur mau awujud segi kang nonjol saka rasa dadi anggota. iki diakoni dadi anggota artiné ana rasa" sense of belongingness”.
  • Unsur no 1, ya iku partisipasi utawa keikutsertaan sakbeneré ya iku keterlibatan méntal lan perasaan, punjul namung keterlibatan kanthi jasmaniah.
                                     

2.2. Partisipasi Syarat-syarat

Supaya siji partisipasi ing organisasi bisa mlaku kanthi èfektif, dibutuhaké persyaratan kang mutlak, ya iku:

  • Partisipasi kudu duwè kemampuan kanggo partisipasi, ya iku duwé lingkup pamikir kang amba dal pengalaman uga komunikasi kang lancar.
  • Subyek partisipasi kudu rélevan utawa ana kaitané karo organisasi.
  • dana perangsang, diperluaké ing siji partisipasi, nanging kudi dibatesi saperluné supaya ora nyiptaaké kesan négatif.
  • Nalika partisipasi nemtokaké siji kagiyatan kudu didasarké kebebasan ing kelompok, artiné ora maksa lan ota nimbulaké kategangan utawa gangguan ing pikiran jiwa pihak-pihak anggota. Hal iki didasaraké prinsip ya iku partisipasi duwé sipat persuatif.
  • Wektu. Supaya bisa partisipasi diperluaké wektu. Wektu kang dimaksud ya iku bisa ngertèni pesan kang diaturaké dhéning pemimpin.
  • Pihak kesangkut bébas nalika nglakoaké peran sarta sesuai karo persyaratan kang wus ditentuaké.
  • Partisipasi kudu bisa komunikasi timbal balik, tuladhané nggunakaké basa kang padha kang dipahami, saingga bisa kacipta tukaran pikiran kang èfètif

Partisipasi ing organisasi nekanaé ing pembagian wewenang utawa tugas-tugas ing nglaksanaaké kagiyatan kanthi maksud ngundhakaké èfèktif tugas kang diwènèhaké kanthi struktur kang luwih jelas.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →