Топ-100
Back

ⓘ Épistémologi, saka basa Yunani episteme lan logos minangka cabang filsafat kang gegayutan karo asal, sipat, karakter dan jinis kawruh. Topik iki kagolong sawiji ..



Épistémologi
                                     

ⓘ Épistémologi

Épistémologi, saka basa Yunani episteme lan logos minangka cabang filsafat kang gegayutan karo asal, sipat, karakter dan jinis kawruh. Topik iki kagolong sawijining babagan kang asring dadi rembugan lan dibahas ing babagan filsafat, kaya ta babagan kawruh, kepriyé ciri-ciriné, jinisé, sarta gegayutané karo kasunyatan lan keyakinan.

Epistemologi utawa Téyori Pengetahuan kang gegayutan karo hakikaté ngèlmu kawruh, pengandaian,dhasar-dhasaré sarta pertanggung jawaban saka babagan ngèlmu kang ana ing saben manungsa. Kawaruh mau pikolèhsa lumantar akal lan panca indra kanthi migunakaké sawatara métodhe, antarané ; métodhe induktif, métodhe déduktif, métodhe positivisme, métodhe kontemplatis lan métodhe dialèktis.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →